LEGAAL

Eigenaar van de website and geregistreerd merk “MOSAIC DEL SUR” en verantwoordelijk voor de inhoud:
MOSAIC DECOR Sarl, Ilot 3, Lot 10, Tangier Free Zone (TFZ), 90090 Tangier, Maroc.
T : 00212 5539393350 | info@mosaicdecor.net | CR Tanger 24031

VERKOOPSVOORWAARDEN

Facturatie en Verzending:
De tegels worden verzonden vanuit ons magazijn in Sevilla (Spanje) en gefactureerd door Traditional Mosaic SL, C/ Cuarteles 33, 5b, 29002 Malaga (Spanje) | BTW: ESB93206050 | T : 0034 952 06 01 08 | info@mosaicdelsur.com

Prijzen:
De vermelde prijzen zijn exclusief BTW en transport. De BTW en verzendkosten kunnen online berekend worden of op aanvraag aangeduid worden door onze klantendienst.

BTW:
De tegels gefactureerd op particulieren zijn onderhevig aan het Spaanse BTW tarief dat wordt terugbetaald aan de Spaanse Schatkist.Tegels geleverd aan bedrijven met een geldig intra-Europees BTW certificaat worden gefactureerd met vrijstelling van BTW (intracommunautaire levering). Deze operatie wordt maandelijks doorgegeven aan de autoriteiten.

Betaling:
Orders uit voorraad dienen steeds op voorhand betaald te worden, alsook productieorders tot 1000€.
Voor productieorders hoger dan 1000€ dient 50% van de totale kosten aanbetaald te worden en het resterende saldo wanneer de bestelling klaar is om verzonden te worden vanuit de Fabriek. Bestellingen worden bevestigd en verwerkt na ontvangst van de betaling.

Transport en levering:
De tegels zijn verpakt in kartonnen dozen van ongeveer 15 kg elk, geladen op een goed beschermde en afgedichte pallet. De pallet wordt gelost op straat of stoep, op een locatie toegankelijk voor een 3.5T vrachtwagen met een achterlaadklep en een manuele transpalet. De ontmanteling van de palet en de overdracht van de dozen naar de bouwplaats of op de bovenste verdiepingen bieden we niet aan.
Mosaic del Sur ® biedt transport aan met een internationaal logistiek bedrijf maar klanten mogen hun eigen transportbedrijf kiezen. In alle gevallen is het transport vanuit Sevilla de verantwoordelijkheid van de klant.
Bij de levering, in het geval van zichtbare schade aan het palet, de dozen of de tegels, gelieve ons te contacteren binnen de 48u met foto´s van de schade. Het recht op terugbetaling is van toepassing op de tegels en niet op de transportkosten.

Retourneren en terugbetalingen:
Alleen voor tegels uit onze voorraad, niet van toepassing op maatwerk tegels, geproduceerd volgens uw specificaties.
Het recht op terugbetaling is van toepassing op de kost van de tegels en niet op de transportkosten.
Aanvraag mogelijk binnen de 14 dagen na de ontvangst van de bestelling.
De verzendkosten van de retourzending naar ons magazijn in Sevilla (Spanje), zijn voor rekening van de klant.
Teruggestuurde tegels moeten zorgvuldig worden verpakt op een afgedichte palet - zoals ze werden geleverd – om zo mogelijke schade tijdens het transport te vermijden.
De terugbetaling zal worden uitgevoerd zodra de tegels zijn gecontroleerd. Retours accepteren we enkel voor ongebruikte goederen.
Wij verkopen handgemaakte, kwalitatief hoogstaande producten, met lichte variaties in kleuren, afmetingen en structuur. Dit zijn geen geldige redenen voor retours.

Afmetingen, aantallen:
Mosaic del Sur ® kan helpen bij het berekenen van de aantallen, maar de aantallen aangeduid op het bestelformulier zijn de verantwoordelijkheid van enkel de koper.

Verkoopscontract:
De prijsofferte gegenereerd via de website of ontvangen van onze klantenservice dient als een koopovereenkomst en omvat: afbeeldingen in kleur van de bestelde tegels, hoeveelheden, financiële- en leveringsinformatie. De koopovereenkomst en onze algemene voorwaarden worden aanvaard door betaling.

Disclaimer:
Traditional Mosaic SL voorziet instructies voor de plaatsing en het onderhoud van de tegels, (PDF, online instructies en video´s) maar haar aansprakelijkheid is strikt beperkt tot de levering van de tegels. Het bedrijf is niet verantwoordelijk voor fouten als gevolg van incorrecte installatie, incorrecte reiniging of onderhoud van de vloer.